Asal (58)..Terkini 10/7/2014 - 54kg

Thursday, 10 October 2013

Wish Dr Suami "That's The One I Hope" :-)


"Hepi Besday,Mia"

Tiba-tiba hari ini dikejutkan dengan ucapan awal..walhal besday ku jatuh pd 11.10.2013..TODAY.

Pepun tima kasih la pd sistem FB sbb ingatkan semua tentang my besday...

Paling teruja sekali ...
Ini kali 1 rasanya my hubby kirimkan ucapan besday tanpa aku ingatkan. Tapi...thn lepas pun still the best..sbb tu pun buat kali 1 suami hadiahkan something ..wp terlewat tarikh besda...


This year...............
I think i have a great moment.

"seorang isteri sebenarnya tidaklah mengharapkan hadiah besar2an..cukup la sekadar wish dr seorang suami..itu pun dh cukup bererti.dan buat kte rasa disayangi..,"

Tapi.........

"kalau hubby nak bagi gift..lagi mia hepi..hehe,"

Pepun..kami sama2x tahun ni SERI..
Hadiah (besday+3rd aniversary) cukup la..
Janji diingati & diraikan awal Disember nanti.
 
p/s: Di saat hepi ni..sedang bergelut menyiapkan SPSK,Penilaian Prestasi dll keja sek.





 Memakna Sukma Tinta Cinta,





Terima Kasih Sudi Baca story Tinta Pelangi Mia Zara Ina

2 comments:

Nafira usof said...

Happy birthday Mia.
Semoga semua doa dan impian Mia akan jadik kenyataan.. amin~

Hana Farhana said...

Happy belated bday kak mia..Sanah helwah!
semoga mjd hamba Allah yg solehah & diberkati slrh kehidupan..
smoga sgala impian kak mia tcapai:)

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute