Asal (58)..Terkini 10/7/2014 - 54kg

Monday, 7 October 2013

RESULT 30/9/2013 - "WEIGHT LOSS WITH MIA"


Hi,geng-geng diet semua....
Especially entry khas ini mia tujukan buat para peserta WLC with mia. Pastinya akan berakhir pada 30.10.2013 ini.

Pecite ye result 30.9.2013 kali ni?
Nampak gaya bukan Kak Zel saja merungut ada peserta WLC nya yg lambat @ liat nak bagi timbangan beratnya.

Saya?
Juga hadapi masalah yg sama..mujur peserta sikit..x sebanyak Kak Zel hadapi..Itu yg saya request pada Kak Zel utk sms penganjur...even saya terlibat dgn kursus @emergency case..siap saya save date timbangan.

Sebab apa???
Tak nak menyusahkan pihak penganjur..sebab kali pertama saya anjur WLC ni,baru saya tau mehnahnya...Ia memberi 1000 pengajaran buat saya.

Ha, ini lah keputusannya :-

 KLIK (BESARKAN IMAGE)

1) Tahniah untuk Nisa Haryanti (Overweight to Healthy)
"bangga sungguh dengan penurunan dr masa ke semasa oleh Nisa"

2) Congrate juga untuk Zura & Diana (Obesity to Overweight)
"korang memang power sungguh berdiet..cik mia ni pun banyak kantoi gak tau.hehe,"




SENARAI PESERTA TERKELUAR......
(SILA BACA SEBAB-SEBAB)

1) Nurliyana (dah out pd timbangan 30.8.2013)
2) Shuha Shuhi (berat dh naik 2 kali)
3) Nur Nabilah (lewat timbangan pd date ditetapkan)
4) Nanako Miraie (lewat timbangan pd date ditetapkan)

NOTE
-1 peserta (tarik diri sebelum mula pertandingan
-1 peserta (tarik diri dgn sebab munasabah utk sesi timbangan terkini)

Setelah dikira,maka tinggal lagi 10 peserta bakal berentap ke akhir timbangan 30.10.2013




KEPADA PESERTA YG MASIH BERJUANG
"TERUSKAN USAHA ANDA"

SAYA BAKAL UPDATE REMINDER AKHIR
SELEPAS CUTI RAYA HAJI INI
AKAN CARA POSTING UTK TIMBANGAN AKHIR.

(JIKA ADA SAPE2X TAK IKUT 
SYARAT AKHIR ...
ANDA TERSINGKIR..SERIUS OK)





Palitan Tinta Maya,





Terima Kasih Sudi Baca story Tinta Pelangi Mia Zara Ina

3 comments:

Nafira usof said...

Good luck semua..
rasa nye makin hari makin besar plak cabaran diet zura.. dan makin tipis plak semangatnye.. huhuhuhu

miazara ina said...

@Nafira usof

Apa plk tipisnya..tengok perjalanan diet zura ada penurunan dr ms ke semasa..insyaallah zura pasti boleh..sama2x kte bg smgt ya. gd luck

Niesaa Atiesha said...

Thanks, tahniah tuk k mia jugak... dr over ke healthy.. :)

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute