67.1kg (start diet 14.1.2017)--)time to run now until 50kg

Sunday, 10 November 2013

Hadiah Weight Loss DIANA & Lot of Sorry,NISA


Salam hujung minggu untuk semua rakan yang sudi menjenguk blog ini.

Bermula End September hingga kini kesibukan makin melampau buat diri di sekolah. Kepenatan memandu DARI RUMAH KE SEKOLAH terkadang telah hampir ke 2 jam pergi 2 jam balik..Dengan kursusnya, pemantauan dr PPD,JPN dan bermacam2 gerak kerja menjadikan saya smpai ke tahap akhir ...rasa bagai nak demam.


Pertamanya saya ingin memohon maaf pada Adik Nisa Haryanti http://duniakecilniesaa.blogspot.com/....Tima kasih memaklumkan tentang timbangan. Hari ni saya baru dapat membaca komen2x anda semua.

Begitu sibuknya saya?ini pun baru selesai camping murid-murid.

 CLICK UTK BESARKAN IMAGE

Saya paparkan semula keputusan termasuk Adik Nisa Haryanti.Harap adik tak berkecil hati. Terkadang ada masa mungkin sy dh tengok tp terlupa..sebab tu yg mana privately mesej terus FB saya mudah dikesan. Maaf ya



Untuk pemenang ...Diana,
Saya telah poskan hadiah. Itu ja yg saya mampu,Diana. 

"Saya bukan penganjur yang mampu memuaskan hati semua orang tetapi saya cuba yang terbaik.Saya cuma harap anda semua terus memberi sokongan untuk penganjuran seterusnya. & jadikan sesuatu pertandingan weight loss bukan utk mengejar hadiah semata2x tapi matlamat weight loss anda yg harus diberi priority,"

Realitinya .....
Sebagai penganjur.baru saya sedar bukan mudah nak memantau semua perkembangan & update timbangan. Bila kita jadi penganjur baru kita akan sedar hal ni berbnding menjadi peserta. Terkadang urusan diri,kerjaya,peribadi,anak dan lain-lain kena dimonitor..Itu pengalaman saya....Nak tahu anda kena rasa.

Akhirnya..

"salam kemaafan dan good luck utk semua rakan yg sedang berdiet..saat ni saya sedang bersedih bukan atas sakit tetapi berat saya naik 1kg disebabkan keletihan dan kepenatan yang hampir kemuncak membuatkan saya hampir down dgn airmata. Saat ini sedang menanti keputusan pertukaran sekolah. Ada rezeki adalah...huhu,"




 

Memakna Rasa Hati Tinta,

 

 
Terima Kasih Sudi Baca story Tinta Pelangi Mia Zara Ina

Tuesday, 5 November 2013

Result Akhir WLC with Mia (Tahniah DIANA)


Salam maya untuk semua. Dah lama Mia tak bersiaran maya kan? Kesibukan makin melampau-lampau sejak persekolahan menginjak akhir minggu. Tinggal 8 hari je lagi untuk cikgu2x dan murid2x bersekolah..lepas tu kami raya sakan cuti till end disember...Best kan?

Sebanyak 16 peserta telah menyertai Weight Loss Challenge yg Mia anjurkan ni. Ia menjadi 15 peserta setelah 1 peserta menarik diri pada minggu 1 pertandingan bermula..


Timbangan pertama (30.7.2013)



Timbangan ke-2 (30.8.2013) - 1 peserta terkeluar




Timbangan ke-3 (30.9.2013) - 3 peserta terkeluar



Mengumumkan keputusan akhir bagi Timbangan 30.10.2013.......Weight Loss Challenge yg mia anjurkan bermula dari 1 July hingga 30 Oktober 2013.

Inilah hasilnya.........(KELABU : ADA PESERTA GAGAL BAGI BERAT TIMBANGAN).

  


Kenapa Mia siarkan semua Jadual Timbangan & Keputusan?
Mungkin ada antara peserta bisa muhasabahkan diri sejauhmana perjalanan diet yg telah ditempuhi dalam tempoh yang ditetapkan. Pepun Mia ucapkan terima kasih pada yang sudi masuk ya.

Mia pun sedang dalam rangka memuhasabahkan diri juga..diet hampir ke laut semula..huhu


Ups..sape pemenang nya??????

Tak lain tak bukan...

 

CONGRATULATIONS TO DIANA  DENGAN 
TOTAL LWP = 22.89%

TIMA KASIH DIANA KRN IKUTI SYARAT BAGI BERAT TIMBANGAN AKHIR.

GAMBAR?HEHE..
TU KENA TANYA TUAN EMPUNYA DIRI (JIKA DIA NAK SHARE)..



HADIAH?

TO DIANA,
->SILA SMS NAMA & ALAMAT YE UNTUK PENGHANTARAN HADIAH DR MIA. 





Palitan Tinta Maya,




Terima Kasih Sudi Baca story Tinta Pelangi Mia Zara Ina

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute