Asal (58)..Terkini 10/7/2014 - 54kg

Sunday, 10 November 2013

Hadiah Weight Loss DIANA & Lot of Sorry,NISA


Salam hujung minggu untuk semua rakan yang sudi menjenguk blog ini.

Bermula End September hingga kini kesibukan makin melampau buat diri di sekolah. Kepenatan memandu DARI RUMAH KE SEKOLAH terkadang telah hampir ke 2 jam pergi 2 jam balik..Dengan kursusnya, pemantauan dr PPD,JPN dan bermacam2 gerak kerja menjadikan saya smpai ke tahap akhir ...rasa bagai nak demam.


Pertamanya saya ingin memohon maaf pada Adik Nisa Haryanti http://duniakecilniesaa.blogspot.com/....Tima kasih memaklumkan tentang timbangan. Hari ni saya baru dapat membaca komen2x anda semua.

Begitu sibuknya saya?ini pun baru selesai camping murid-murid.

 CLICK UTK BESARKAN IMAGE

Saya paparkan semula keputusan termasuk Adik Nisa Haryanti.Harap adik tak berkecil hati. Terkadang ada masa mungkin sy dh tengok tp terlupa..sebab tu yg mana privately mesej terus FB saya mudah dikesan. Maaf ya



Untuk pemenang ...Diana,
Saya telah poskan hadiah. Itu ja yg saya mampu,Diana. 

"Saya bukan penganjur yang mampu memuaskan hati semua orang tetapi saya cuba yang terbaik.Saya cuma harap anda semua terus memberi sokongan untuk penganjuran seterusnya. & jadikan sesuatu pertandingan weight loss bukan utk mengejar hadiah semata2x tapi matlamat weight loss anda yg harus diberi priority,"

Realitinya .....
Sebagai penganjur.baru saya sedar bukan mudah nak memantau semua perkembangan & update timbangan. Bila kita jadi penganjur baru kita akan sedar hal ni berbnding menjadi peserta. Terkadang urusan diri,kerjaya,peribadi,anak dan lain-lain kena dimonitor..Itu pengalaman saya....Nak tahu anda kena rasa.

Akhirnya..

"salam kemaafan dan good luck utk semua rakan yg sedang berdiet..saat ni saya sedang bersedih bukan atas sakit tetapi berat saya naik 1kg disebabkan keletihan dan kepenatan yang hampir kemuncak membuatkan saya hampir down dgn airmata. Saat ini sedang menanti keputusan pertukaran sekolah. Ada rezeki adalah...huhu,"




 

Memakna Rasa Hati Tinta,

 

 
Terima Kasih Sudi Baca story Tinta Pelangi Mia Zara Ina

2 comments:

Ulul Hana said...

la tahzan kak mia..semoga permohonan tukar skola kak mia bjaya:)

miazara ina said...

Amin

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute