Asal (58)..Terkini 10/7/2014 - 54kg

Tuesday, 5 November 2013

Result Akhir WLC with Mia (Tahniah DIANA)


Salam maya untuk semua. Dah lama Mia tak bersiaran maya kan? Kesibukan makin melampau-lampau sejak persekolahan menginjak akhir minggu. Tinggal 8 hari je lagi untuk cikgu2x dan murid2x bersekolah..lepas tu kami raya sakan cuti till end disember...Best kan?

Sebanyak 16 peserta telah menyertai Weight Loss Challenge yg Mia anjurkan ni. Ia menjadi 15 peserta setelah 1 peserta menarik diri pada minggu 1 pertandingan bermula..


Timbangan pertama (30.7.2013)



Timbangan ke-2 (30.8.2013) - 1 peserta terkeluar




Timbangan ke-3 (30.9.2013) - 3 peserta terkeluar



Mengumumkan keputusan akhir bagi Timbangan 30.10.2013.......Weight Loss Challenge yg mia anjurkan bermula dari 1 July hingga 30 Oktober 2013.

Inilah hasilnya.........(KELABU : ADA PESERTA GAGAL BAGI BERAT TIMBANGAN).

  


Kenapa Mia siarkan semua Jadual Timbangan & Keputusan?
Mungkin ada antara peserta bisa muhasabahkan diri sejauhmana perjalanan diet yg telah ditempuhi dalam tempoh yang ditetapkan. Pepun Mia ucapkan terima kasih pada yang sudi masuk ya.

Mia pun sedang dalam rangka memuhasabahkan diri juga..diet hampir ke laut semula..huhu


Ups..sape pemenang nya??????

Tak lain tak bukan...

 

CONGRATULATIONS TO DIANA  DENGAN 
TOTAL LWP = 22.89%

TIMA KASIH DIANA KRN IKUTI SYARAT BAGI BERAT TIMBANGAN AKHIR.

GAMBAR?HEHE..
TU KENA TANYA TUAN EMPUNYA DIRI (JIKA DIA NAK SHARE)..



HADIAH?

TO DIANA,
->SILA SMS NAMA & ALAMAT YE UNTUK PENGHANTARAN HADIAH DR MIA. 





Palitan Tinta Maya,




Terima Kasih Sudi Baca story Tinta Pelangi Mia Zara Ina

5 comments:

Anonymous said...

Salam mia..bole tak sy nk mintak fail excel bersama fomula pengiraan ni.opis sy pun ade buat cabaran camni gak cuma tak tahu nk amik kira peratus penurunan berat atau tidak..nanti send kat annurva@yahoo.com yer..thanks

Che Rosliza Che Mat said...

good luck kepada semua...

Niesaa Atiesha said...

Salam... k Mia nisa kan dh bg timbangan kt FB group kumpulan manusia mahu kurus...30hb ari tu..siap dgn gmbr timbangan lg...

et said...

salam akak boleh bt lagi x saya terlepas yang ni

shuha shuhi said...

salam semua.. tahniah kepada pemenang.. kalau xdak peserta kak diana nieh, kak mia lah yg menang kan.. hihi.. nway, tahniah semua.. n teruskan diet k.. biar turun sikit2.. jgn naik byk2.. hahaha

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute