Asal (58)..Terkini 10/7/2014 - 54kg

Tuesday, 22 October 2013

Korang Update Blog by Smartphone @ Labtop?


Hi,kawan-kawan...

Apa khabar? Mia mengharapkan semuanya keadaan baik-baik ja.

Rata-rata kini sudah memiliki smartphone.Ye tak?Tak kurang jua yang masih kekal menggunakan handphone...Labtop juga adalah suatu kemestian yg mesti ada terutama dalam membantu tugasan.

Dengan teknologi terkini....
Ada juga penulis blog/blogger yg tiada masa/bz lebih gemar update blog guna smartphone. Bila dirisik-risik..aplikasi pe yg mereka guna. Ada yg menggunakan Blogger/Wordpress/Bloggeroid.



Hm..anda bagaimana?

Tertarik juga untuk melihat tutorial oleh http://blogr.my/fr/8435/update-blog-guna-samsung-galaxy-note.html Beliau memilih update blog guna smartphone.

Pemilik blog ini pula menggunakan aplikasi Blogger..http://ceritayna.blogspot.com/2013/03/blogging-dengan-mudah.html


Sempat juga aku tengok tutorial oleh Kak http://www.mialiana.com/2013/05/cara-cara-update-blog-secara-mobile.html tentang update guna Bloggeroid..Mcm susah ja..Dah la aku tak pandai berkod-kod nie..huhu 

Ada juga yg update blog by email..


SO...ANDA KATEGORI MANA SATU & PERSOALANNYA KENAPA ANDA PILIH CARA TU?





Melarik Tinta Maya,
 
 

Terima Kasih Sudi Baca story Tinta Pelangi Mia Zara Ina

2 comments:

Dayat Lucas said...

Depends mane yang sempat mengikut keadaan semase... tapi kalau guna laptop tu feeling sikit kannn :)

miazara ina said...

setuju..ble guna labtop..rs lebih feeling..screen besar..dh upload image banyak

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute