Asal (58)..Terkini 10/7/2014 - 54kg

Saturday, 21 December 2013

Dah nak buka sekolah 2014. Yahoo :-)


Salam buat semua pengunjung blog

Tajuk?hm...kena la dengan penulis selaku guru. Eh,bukan murid je tau buat persiapan..cikgu pun kena siap siaga...ye tak?hehe. 


Rasanya bukan aku sorang je sibuk shopping..haha...shoping la ko cik puan mia...ala shopping pun akibat terkena amukan year end sale..tapi logik la..aku setahun sekali baru nak beli kasut,beg & dh bertahun x ganti kotak pensel..



maka aku kena la rembat juga 1.haha...eh korang pun same kan. angkat tangan sape yg kata tak????
 
Ni pun baru selesai edisi mengemas bilik cik puan mia bersama Al Fateh. Siap rembat cadar baru cotton di UO Angsana...mesti la sbb tgh hot sale now...haha. 



Sejak suami dah kembali ke Perlis ni...semuanya harus dilaksana sendiri termasuk service kereta...Cik Puan Mia ni dah jadi ibu serba boleh...harus la kan sebab bakal berdepan pahit getir lagi tahun 2014 ulang alik sek & rumah jauh. Ups...mau redha ye cik puan mia...kuatkan smgt.senyum3x

Persiapan back to school ni sbg guru bkn atas dasar sedia kelengkapan...syukur adik aku yg dh balik mesir tu sempat aku upah buat mural luar class aku..thumbs up to him...




sekarang ni dlm preparation buat hiasan dalaman...Langsir?of course wajib beli di jakel..cikgu pemulihan khas ni korang x yah tanya la..pakai duit sape...


sbg guru,sekarang ni sukar la nk ada istilah dpt duit dr sekolah..so sedekah & ikhlas kan hati utk sebahagian kelengkapan utk keselesaan diri & murid.But for me kelengkapan asas kelas wajib la mintak peruntukan sekolah..hehe.Itu memang dlm terma.

Semalam juga sempat membeli kertas fancy warna bagi design carta bilik pemulihanku....tahun 2014 ni tekad utk mengubah carta hadapan & belakang perlahan-lahan...Ups..ni cakap2 & azam..harap2 menjadi la wp listing gerak kerja dh nak busy ja..haha

Ok kawan-kawan...jumpa lagi.selamat buat persiapan naik ke sekolah 2014.





Melarik tinta maya, 


 

 
Terima Kasih Sudi Baca story Tinta Pelangi Mia Zara Ina

0 comments:

 
♥ Copyright © 2013 reserved to Myself. Template Edited by Cik Rose Cute